emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3074
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2807
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2816
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 5041
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Отаку просту та корисну сезонну смакоту ми з подругою нещодавно приготували.
Закуска з маринованих стрілок молодого часнику
рецепти від читачів
Елена Ранілук 2220
Отаку просту та корисну сезонну смакоту ми з подругою нещодавно приготували.
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву
Свеля (sveler) - пухкі норвежські млинці
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Крістіна 4794
Традиційний смаколик, кий подавали на паромі, тому млинці ще мають назву "паромні"
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Ледачі бризолі з курячим фаршем і адигейським сиром
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Маргарита Левченко 5848
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5658
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
"Яблука в тісті" від кухаря Медіа-корпорації "Є" Світлани Пирожок
солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
6308
Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.
Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк
риба та морепродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 8223
Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5725
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4602
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico

Ірина ОЛІЙНИК 1148
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»

Даша ПАСТЕРНАК 7683
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо