Гаряча тема:
- Війна
Зіньківська ковбаса вражає не лише смаком чи запахом, а й незвичайним темним кольором. Саме тому її древня назва — чорна. Рецепт знаменитої домашньої ковбаси надіслала Галина Бернацька з села Зіньків для спецпроєкту «Фуд-гід Україною».
Час приготування: 2,5 години. Порції: 4-6.
Інгредієнти:
1,4 кг свинини (лопатка або задня частина), 75 г очищених зубків часнику, 1 ч. л. меленого чорного перцю, 3 лаврових листки добре подрібнені, 100 мл води, 200 мл свинячої крові, 2 метри свинячої кишки для начинення, сіль за смаком, 100 г соломи, 2 деревяні щепи з фруктових дерев.
Приготування:
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: