Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2996
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2996
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2744
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2744
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2770
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2770
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4888
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4888
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Кекс з апельсином
солодка випічка, рецепти від читачів
Вікторія 4165
Смачний сирний смаколик, який сподобається навіть вибагливим гурманам.
солодка випічка, рецепти від читачів
Вікторія 4165
Смачний сирний смаколик, який сподобається навіть вибагливим гурманам.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5648
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5648
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Медове печиво нашвидкоруч
печиво, рецепти від читачів
Настя 20744
Такі смаколики якнайкраще підійдуть для сімейного чаювання.
печиво, рецепти від читачів
Настя 20744
Такі смаколики якнайкраще підійдуть для сімейного чаювання.
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 5580
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 5580
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Телятина на пательні з гострим перцем від шеф-кухаря Артема Блаути
рецепт від шеф-кухаря
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
2980
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
Шотландський кекс від солістки гурту «Лісапетний батальйон» Наталі Фаліон
солодка випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6421
Смаколик, який не черствіє протягом місяця.
солодка випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6421
Смаколик, який не черствіє протягом місяця.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5681
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5681
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4559
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4559
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 1061
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 1061
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7565
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7565
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.